Vi är ett litet lokalt familjeföretag benäget på Öland och ägarna består av paret

Marléne & Daniel

 

Det startade med att vi drog igång gräsklippning våren 2016 då ett annat företag här på Öland la ner sin verksamhet. Vi tog då över dess kunder och har sedan vi gjorde det haft kvar dessa kunder samt givetvis fått nya under åren.

 

På somrarna klipper vi gräs och gör annat som hör trädgården till så att våra kunder kan ha semester på sin semester.

På höst, vinter & vår så utför vi häckklippningar och snickeritjänster.

 

Daniel är utbildad snickare och har jobbat på både stora och små företag i Kalmar. 2016 tog han steget att starta eget för att få göra det han tycker är roligt och satsa på det han brinner för, att få blanda jobb och nära kundkontakt. Han samarbetar idag med sin fd chef som driver byggtjänst företag i Kalmar samt elektriker och VVS-are som han lärt känna under sitt arbete som snickare. Detta gör att du som kund kan be om mer omfattande jobb och ändå slippa att själv behöva ringa till en massa olika firmor. Daniel kan, om så önskas av dig som kund, sköta så att andra lämpliga hantverkare kommer om det behövs. Detta sparar mycket tid och energi för både kunden och oss som företag då jobbet blir mer lättöverskådligt när hantverkarna kan samarbeta, jobbet brukar bli klart snabbare då och man drar ner på risker för stillestånd i arbetet.

Marléne sköter det administrativa och hjälper till ute hos kund när det behövs men har ett jobb som enhetschef på ett vårdföretag och sköter därför det som rör Båld´s på sin lediga tid.

Det går däremot alltid att nå henne i administrativa frågor både via mail och telefon.